slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија
Brillant-Design-data_hTZG7POqlQZKsTik_1429261214.jpg

ПВЦ Столарија

Секој објект има свои индивидуални критериуми: Во нашата палета на производи ќе најдете од „високо енергетски ефикасен“ до „економичен“ прозорски профил кој ќе ги исполни Вашите очекувања за новоградба, реновирање, за куќи, станбени објекти или индустриски објекти.

Со нашите системи сте на вистинската страна!

*Намалување на енергетските загуби на прозорецот со замена на стариот дрвен/пластичен прозорец од 80 те години (Uf = 1,9, Ug = 3,0) со прозорци од ГЕНЕО профили (Uf = 0,86, Ug = 0,5, големина на прозорец 123 x 148 cm)

GENEO_Fenster-data_PeEjxPpcyq5lQAU7_1429261381.jpg

Премиум систем со влакнесто мрежно врзување со длабочина на вградување 86 mm

GENEO_PHZ-data_r4KK5f9zDDBD4lHi_1429261416.jpg

ГЕНЕО ПХЦ - Сертифициран систем за пасивни куќи

Euro-Design_86_plus-data_O6VTS2jndHcrswMz_1429261330.jpg

ПВЦ систем Еуро-Дизајн 86 - за енергетски ефикасни прозорци според актуелните стандарди

Brillant-Design-data_hTZG7POqlQZKsTik_1429261214.jpg

ПВЦ систем со длабочина на вградување 70 mm

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com