slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

FLY

Најдобри перформанси во само 80 mm.

Меѓу алуминиумски радијатори, произведени во согласност со EN 442-1 стандард, Fly е радијатор со многу мали димензии.

Со само 80 мм длабочина и достапни комбинации 2-15 елементи, Fly обезбедува удобност и  поседува сила на топлинскиот капацитет од 174W. Топлинскиот капацитет е во согласност со европските стандарди UNI EN 442-2

- Максимален работен притисок од 1000 kPa (10 bar)
-10-годишна гаранција
-Тие се достапни во батеријата од 10 елементи, и може да се додадат најмалку 2  до 15 елементи
-Стандардна боја RAL 9010

 

Model A B C D Излезна Топлина
EN442 Δt=50
Излезна Топлина
EN442 Δt=30
G 800 80 880 800 80 165 83
G 700 80 780 700 80 149 75
G 600 80 680 600 80 137 71
G 500 80 580 500 80 115 59
G 350 80 430 350 80 88 45

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com