slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

Trio

Совршена комбинација помеѓу дизајн и термички перформанси.Со своите хармонични облици и со три предни клапи кои го насочуваат топлиот воздух кон центарот на собата, TRIO е исто така достапна во HP верзија, koj e патентиран  kako целосно алуминиумски без метал , со цел  да се обезбеди поголем внатрешен притисок. TRIO е достапен во 5 модели, 2 за верзија HP, со 95mm длабочина и растојанието помеѓу центрите 800-350 мм (TRIO) и помеѓу 500-350 мм (TRIO  HP). И двете верзии се испорачуваат во батерии 2-15 елементи.

-Максималниот работен притисок е 1000 kPa (10 bar)
-Топлинска резултати се во согласност со европската регулатива UNI EN 442-2
-10 години гаранција
-Елементите се испорачуваат како несклопени радијатори и бројот се движи од најмалку 2 до најмногу 15 елементи
-Стандардна боја е RAL 9010

 

Model A B C D Излезна Топлина
EN442 Δt=50
Излезна Топлина
EN442 Δt=30
R 800 95 880 800 80 192 98
R 700 95 780 700 80 172 87
R 600 95 680 600 80 156 80
R 500 95 580 500 80 137 71
R 350 95 430 350 80 98 51

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com