slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

Соларни системи

2_d8kkQbhQ7tIcyq9l_1429615998.jpg

ТЕРМОПАН СЕЛЕКТИВНИ СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ - ESK 2.5 SB T

1_EjI0TgpWDcgHB9CF_1429615998.jpg

СЕЛЕКТИВНИ СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ ESK 2.5 SB

3_mhi9joF6CxUWHLqB_1429615998.jpg

СОЛАРЕН ПАКЕТ ЕСК 2.5 SB 150

4_43TluE2Dt00ykAAx_1429615998.jpg

СОЛАРЕН ПАКЕТ ЕСК 2.5 SB 300

5_JOk6rl4cb19I3o11_1429615998.jpg

СОЛАРЕН ПАКЕТ ЕСК 2.5 SB 600/150

6_80JylsBaKdZn7T5x_1429615998.jpg

ТЕРМОСИФОНСКИ СИСТЕМ ESK 2.5 SB 150H

7_HigmvzjToAuIOP99_1429615998.jpg

ТЕРМОСИФОНСКИ СИСТЕМ ESK 2.5 SB 300H

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com