slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

Tropical

Првиот и најценетиот радијатор во групата на алуминиумските радијатори.
Достапен е во големини од 350 mm, 500 mm, 600 mm и 800 mm. Се карактеризира со лесна инсталација и предно отварање.

-Максимален работен притисок од 600 kPa (6 bar)
-10-годишна гаранција­
-произведен во согласност со EN 442-2 стандард
-Елементите се испорачуваат како несклопени радијатори и бројот се движи од најмалку 2 до најмногу 15 елементи
-Стандардна боја RAL 9010

 

Model A B C D Излезна Топлина
EN442 Δt=50
Излезна Топлина
EN442 Δt=30
T 800 95 880 800 80 182 90
T 700 95 780 700 80 166 83
T 600 95 680 600 80 150 76
T 500 95 580 500 80 129 65
T 350 95 430 350 80 93 48

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com