slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија
izlog-zgrada_l0kzK5Y2UuSKOFsR_1429607294.jpg

Изградба и Продажба на станови

stan_28_7AIeuglWIIddfNvP_1429609207.png

еднособен стан од 40м2 на 1,4,5 и 6 кат

stan_27_OkvgkuVXgXzuGIzK_1429609208.png

двособен стан од 57м2 на 1,3,4,5 и 6 кат

stan_26_pYEPeEApnz7qRytD_1429609204.png

трособен стан од 76м2 на 4,5 и 6 кат

stan_24_7E6YjX8376o1vqja_1429609203.png

трособен стан од 81м2 на 4,5 и 6 кат

stan_23_nwWztb90kdcFiTI1_1429609201.png

трособен стан од 91м2 на 1,3,4,5 и 6 кат

stan_22_RCMxVHcfnoKukp2F_1429609209.png

четирисобен стан од 107м2 на 1,4,5 и 6 кат

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com