За нас

Добредојдовте на сајтот за алуминиумска и ПВЦ столарија на ЕЛКОМ - Струмица. Се надеваме дека тука ќе ги најдете сите потребни информации и можеби ќе ги решите сите ваши недоумици, дали да изберете ПВЦ или АЛУ столарија. Заштедете пари со тоа што ќе ги замените вашите дотраени прозорци и врати, а вашата нова ПВЦ и АЛУ столарија ќе ви се исплати самата, со парите кои ќе ги заштедите од електричната енергија или од друг извор на енергија во текот на грејната сезона.

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com