slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

СОЛАРЕН ПАКЕТ ЕСК 2.5 SB 600/150

Соларен термален систем за загревање на санитарна топла вода и поддршка на
системот за централно греење. Системот го сочинуваат следните основни елементи:

10001               4 x соларен колектор ESK 2.5 SB со вклучен
                          основен поцинкуван сет за монтирање на
                          кров (паралелно со линијата на кровот)
04240              4 x месинг спојки со прстен Ø22-Ø22
04214              8 x месинг спојки со прстен Ø22-3/4”M
00076              2 x компензациони спојки - 3/4”FF
00076              2 x месинг штопна-капа - 3/4”F
                         Комплет сет за обезвоздушување

  •                                            - Мини вентил 1/2”
  •                                            - Месинг тештик 3/4”
  •                                            - Месинг редуцир 3/4 - 1/2”
  •                                            - Автоматски воздушен вентил 1/2”

04466             Пумпен сет со вклучена сигурносна група,
                         мерач на проток и приклучок за експанзионен сад
04411             Дигитална автоматика SELTRON SGC 13
                        со три сонди и еден излез
00092             Експанзионен сад од 35 литри
04312             Бојлер за санитарна топла вода
                        600/150 литри SUNSYSTEM KVS1 600/150
01245             Еколошки антифриз - гликол 100% - 25 литри

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com