slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

СОЛАРЕН ПАКЕТ ЕСК 2.5 SB 150

Соларен термален систем за загревање на санитарна топла вода за 4-члено семејство.
Системот го сочинуваат следните основни елементи:

10001               Соларен колектор ESK 2.5 SB со вклучен основен поцинкуван сет
                          за монтирање на кров (паралелно со линијата на кровот)
04214              4 x месинг спојки со прстен Ø22-3/4”
00076              2 x месинг штопна-капа - 3/4”
                          Комплет сет за обезвоздушување

  •                                         -  Мини вентил 1/2”
  •                                         -  Месинг тештик 3/4”
  •                                         -  Месинг редуцир 3/4 - 1/2”
  •                                         -  Автоматски воздушен вентил 1/2”

04466             Пумпен сет со вклучена сигурносна група,
                        мерач на проток и приклучок за експанзионен сад
04411             Дигитална автоматика SELTRON SGC 13 со три сонди и еден излез
04709            Експанзионен сад од 12 литри
04252            Бојлер за санитарна топла вода 150 литри SUNSYSTEM SN 150
01245            Еколошки антифриз - гликол 100% - 10 литри

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com