slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

ТЕРМОСИФОНСКИ СИСТЕМ ESK 2.5 SB 300H

Соларен термален систем за загревање на санитарна топла вода со природна
циркулација. Системот го сочинуваат следните основни елементи:
10 001                      2 x Соларен колектор ESK 2.5 SB
04 698                      Соларен бојлер-хоризонтален-H300
04 699                      Поцинкувана конструкција за
                                  монтирање на кров
02 340                     Сигурносен вентил 3 bar
00 220                      Мини вентил 1/2”
04 214                      4 x Месинг спојка со прстен 22-3/4 M
04 214                      2 x Месинг спојка со прстен 22
00 076                      2 x Месинг штопна 3/4 F
00 851                      Месинг редуцир 3/4 – 1/2
00 850                      Месинг редуцир 1/2 – 3/8
03 471                      AL-plast црево 18 x 2
03 266                     4 x Спојка за AL-plast 18 x 2 x 1/2 M
00 424                     4 x Поцинкувано колено 3/4 FF
01 076                     Поцинкуван муф 1/2
00 409                     Изолација со UV заштита


20 002

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com