slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

СЕЛЕКТИВНИ СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ - ESK 2.5 SB

Вкупна површина:                                         2,49 m2
Светла површина:                                         2,35 m2
Површина на апсорберот:                          2,32 m2

 


Висина:                                                          2149 mm
Ширина:                                                         1159 mm
Дебелина:                                                          90 mm
Тежина:                                                                 44 kg

 


Апсоробер:                                                   бакарна фолија со “Eta plus” селективен слој,                                                                                                  ултра сонично заварена
Изолација:                                                    40 mm стаклена волна (50 kg/m3)
Стакло:                                                          4 mm калено соларно стакло - HECKER

Со вклучен основен поцинкуван сет за монтирање


10 001 Селективен соларен колектор - ESK 2.5 SB
10 002 Селективен соларен колектор - ESK 2.5 SB U 

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com