slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

БОЈЛЕР SUNSYSTEM SN

Карактеристики на производот

  • Естетска надворешна обвивка во RAL 9006 и црни пластични делови
  • Материјал на резервоарот S235JR обложен со стакло-керамички емајл во согласност со DIN 4753-3, или од нерѓосувачки челик
  •  Магнезиумска анодна за катодна заштита од корозија во сите емајлирани модели
  •  Приклучок од 1 1 / 2 “ за монтирање на дополнителен електричен грејач
  •  Инспекциски отвор Ø180 x 120 во моделите со волумен до 500 л и Ø280 x 220 во моделите со волумен над 750 л
  •  Сите навои се внатрешни
  •  Големи (1 “) изменувачи на топлина за да се олесни протокот
  •  Голема површини на топлинските изменувачи за максимална ефикасност
  •  Максимален притисок: Резервоар: 10 bar; Tоплински изменувачи: 16 bar
  • Термометар

Терморегулатор, електричен грејач и сигурносен вентил од 8 bar се достапни како опција

 

                                  

Арт.бр Модел Волумен Висина Дијаметар Електричен грејач
l mm mm kW
4252 SN150 150 1070 Ф560 3
4648 SN250 250 1500 Ф600 3
4254 SN300 300 1410 Ф650 4,5

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com