slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

Alba

Алба е радијатор кој нема ривал на пазарот во однос на перформанси, со 198 W на топлина Алба е сигурно модел кој обезбедува максимална топлина во само 95 милиметри длабочина. Достапен е во комбинации од 2 до 15 елементи во сите варијации на бои.

Алба е произведен во согласност со EN 442-1 и EN 442-2 стандарди.

- Максимален работен притисок од 1000 kPa (10 bar)

-10-годишна гаранција

-Се испорачуваат во батерија од десет елементи, а може да се состави најмалку од 2 и до повеќе од 15 елементи

-Стандардна боја RAL 9010

 

 

 

 

Model A B C D Излезна Топлина
EN442 Δt=50
Излезна Топлина
EN442 Δt=30
O 800 95 880 800 80 194 99
O 700 95 780 700 80 175 88
O 600 95 680 600 80 157 79
O 500 95 580 500 80 137 71
O 350 95 430 350 80 94 48

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com