slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

Гаражни врати

Гаражните врати се дизајнирани да ги задоволат потребите на секој клиент. Ние нудиме широк спектар на бои и дезени кои можат лесно да се прилагодат на секоја архитектонски структура. Гаражните врати се совршени за приватни гаражи, магацини и јавни гаражи. Тие може да се прилагодат за да се пополни простор 3,5 метри во височина и 7 метри широчина. Гаражните врати може да се прилагодат за да затворите место за една или двојна гаража за автомобил. Сите бои се во електростатски дамки. Гаражните врати се исфарбани во стандардни RAL бои. Стандардни примарни бои се достапни во RAL 9002, 9010. На барање гаражните врати се достапни во секое RAL боја со нијанси на електростатско боење (постои можност за избор на повеќе од 20 бои). Со широкиот спектар на типови на гаражни врати, ќе се обидеме да ги задоволиме сите потреби и барања што ги имате.

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com