slide3_Y3q50jbsZziIKwdN_1429080231.jpg
 

Изградба и Продажба на Станови

Ликот на зградата сосема точно го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитетен бренд и производи со кои желбите на муштериите стануваат реалност.

» повеќе
Изградба
и Продажба
на Станови
slide2_Z3AwuPvSzcs9Sb7r_1429080231.jpg
 

РЕХАУ прозорски системи

Кај природниот циклус на водата ниту една капка не е залудно потрошена. Овој совршен систем е пример за РЕХАУ и за неговиот одржлив менаџмент на вода, кој во сиромашните региони со вода ги обезбедува суштинските ресурси за идните генерации.

» повеќе
ПВЦ
Столарија

Добредојдовте на страната на ЕЛКОМ - Струмица. Се надеваме дека тука ќе ги најдете сите потребни информации и можеби ќе ги решите сите ваши недоумици поврзани со ПВЦ столарија. Заштедете пари со тоа што ќе ги замените вашите дотраени прозорци и врати, а вашата нова ПВЦ столарија ќе ви се исплати самата, со парите кои ќе ги заштедите од електричната енергија или од друг извор на енергија во текот на грејната сезона.

Изградба и Продажба на станови

Изградба и Продажба на станови

повеќе

ПВЦ Столарија

Секој објект има свои индивидуални критериуми: Во нашата палета на производи ќе најдете од „високо енергетски ефикасен“ до „економичен“ прозорски профил кој ќе ги исполни Вашите очекувања за новоградба, реновирање, за куќи, станбени објекти или индустриски објекти.

повеќе

За нас

ЕЛКОМ е фирма која се занимава со изработка, продажба и вградување на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме REHAU ПВЦ профили.

Локација

Контактирајте не

ул. “Ленинова” бб,

Струмица, Македонија

тел. 070/347-983

факс. 034 321 031

email. elkomstrumica@gmail.com